Moeder vermiste broertjes: geef de hoop niet op

Agenten zoeken in het water naar de twee vermiste broers Julian (7) en Ruben (9) in het Limburgse Bunderbos.
Agenten zoeken in het water naar de twee vermiste broers Julian (7) en Ruben (9) in het Limburgse Bunderbos. ANP / Marcel van Hoorn

De moeder van de twee vermiste broertjes Ruben en Julian uit Zeist heeft een oproep gedaan aan de mensen die op zoek zijn naar haar zoontjes. Ze vraagt de hoop op het vinden van de twee niet te verliezen. Op Facebook schrijft ze vanavond te hopen dat de kinderen straks vol trots met eigen ogen kunnen zien “wat voor een hoop werk er voor hen verzet is”.

Vandaag werd aan het einde van de middag bekend dat de broertjes van 7 en 9 jaar niet zijn gevonden in het Bunderbos bij het Limburgse Elsloo. De zoektocht in het bos is rond 17.45 uur beëindigd.

Mede doordat de twee jongetjes maandag rond 22.15 uur waren gezien op beelden van de camera van een tankstation in het Limburgse Beek werd sinds woensdagavond een zoektocht gehouden in het bos.

De moeder wil via Facebook iedereen bedanken “die op zoek is naar mijn kleine mannetjes”.

“Ik weet zeker, dat wanneer ze weten dat ze door zo veel mensen gezocht worden en ze zo veel aandacht in de media krijgen, dat ze daar heel trots op zouden zijn.”