Ik hou ervan om te verbinden Kantine

„Na mijn heao-studie Economisch-Linguïstisch (nu International Business and Languages) en een makelaardijopleiding heb ik een tijdje als officemanager en als makelaar gewerkt. Ik kwam erachter dat het echte verkopen en targets halen van het makelaarsvak niets voor mij is. Liever heb ik een coördinerende functie, dus solliciteerde ik als projectontwikkelaar bij een woningbouwcorporatie. Daar heb ik vier jaar gewerkt.

„Moesten er ergens nieuwe woningen komen, dan onderzocht ik de mogelijkheden en bracht ik architecten, ambtenaren, communicatieadviseurs en financiële mensen bij elkaar. Ik hou ervan om te verbinden. Ik zorg er graag voor dat specialisten hun vak goed kunnen uitoefenen zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met het geregel eromheen.

„De economische crisis kostte me mijn baan. Er wordt weinig gebouwd en ons team slonk van vijf naar twee mensen, tot we afgelopen januari werden opgeheven. Nu zoek ik een baan waarin ik weer kan regelen, organiseren en mensen bij elkaar kan brengen. Omdat ik geen bouwkundige achtergrond heb, hoeft dat niet weer in het vastgoed te zijn. De evenementenbranche, de kunstsector of een functie bij de overheid lijken me ook interessant.

„Ik heb een heel brede belangstelling en leer snel en graag de taal van een nieuw vakgebied. Dankzij mijn studie en verblijf in het buitenland beheers ik trouwens ook letterlijk veel talen. Engels en Frans spreek ik vloeiend en ook in het Duits kan ik me heel goed verstaanbaar maken.”

Ben jij ook op zoek naar een baan en wil je jezelf pitchen? Of heb jij misschien de ideale baan voor Steffie van Ouwerkerk? Mail naar werk@nrc.nl