Opinie

    • Ik

Wennen

Mijn ouders zijn binnenkort 60 jaar getrouwd. Ik informeer bij de gemeente of de burgemeester dan wellicht op bezoek komt. In een vriendelijke e-mail wordt het beleid uiteengezet: „…de burgemeester komt pas op bezoek als het echtpaar 65 jaar getrouwd is. Wel ontvangen zij een attentie van de gemeente, alsmede een felicitatie van de Commissaris

None

Mijn ouders zijn binnenkort 60 jaar getrouwd. Ik informeer bij de gemeente of de burgemeester dan wellicht op bezoek komt.

In een vriendelijke e-mail wordt het beleid uiteengezet: „…de burgemeester komt pas op bezoek als het echtpaar 65 jaar getrouwd is. Wel ontvangen zij een attentie van de gemeente, alsmede een felicitatie van de Commissaris van de Koningin en de nieuwe Koning.”

Kennelijk heeft Koning Willem-Alexander het provinciaal beleid gedelegeerd aan Koningin Máxima. Het blijft allemaal een beetje wennen, zo’n troonswisseling.

Ad Wijnen

    • Ik