Multifunctioneel geval

None

app // Logboek Runkeeper gratis

Runkeeper is een mooie app die je hardloopsessie kan klokken. De app maakt gebruik van de GPS-module in de telefoon om je gelopen rondje op een kaartje te tonen. Er zit een timer op en een countdown, zodat je nog even tijd hebt de iPhone op te bergen voordat de training begint. Overigens kun je daarnaast naar je favoriete muziek luisteren tijdens het lopen. Thuis kun je online inloggen en je hardlooptraining terugzien. Je kunt veel met deze app, zoals bijvoorbeeld je training instellen op een gemiddeld tempo. Iedere kilometer hoor je simpelweg wat je gemiddelde tempo is en hoeveel je voor of achter loopt. Je kunt ook nog zelf een training samenstellen, inclusief een warming-up, verschillende tempoloopjes en rustmomenten. Bepaal zelf hoe ver of hoelang je een tempo wilt lopen en bepaal je rust. Stel het aantal herhalingen in en gaan!