Genieten van de natuur

None

Doen // off-road running Trailrunning

trail-running.nl Ook weleens zin om op een andere plek te gaan rennen dan je standaardrondje in de buurt en het stadspark? Ga dan trailrunnen. Tijdens een trailrun loop je door verschillende landschappen: over duinpaden, over heuvels, smalle paadjes (trails) en bedwing je natuurlijke hindernissen zoals rotsen en beekjes of boomstammen. Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdagingen op. Lopen in de natuur met oog voor de fraaie omgeving, in plaats van deel te nemen aan evenementen op asfalt, gericht op snellere tijden. Als je besluit vaker in het bos of door de velden te gaan trainen kun je eigenlijk niet zonder een trailschoen. Een schoen met een profielzool en een stevige neus om de tenen te beschermen tegen uitstekende stenen of boomwortels.