En het leek nog zo'n mooi vrij plekje

A resident walks past a car parked among debris at a site demolished as part of a street broadening project in Taiyuan, Shanxi province May 6, 2013. The site used to be a parking lot of a local company. The owner of the car could not be reached for over ten days, hence the workers were told to carry on demolishing operations around the car, according to local media. REUTERS/Stringer (CHINA - Tags: TRANSPORT BUSINESS SOCIETY TPX IMAGES OF THE DAY) CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA REUTERS

Meer dan tien dagen hebben ze gewacht. Maar toen de eigenaar van de auto zich na al die tijd nog steeds niet had gemeld, zijn de bouwvakkers gewoon begonnen: de weg moet worden verbreed. En ze zijn netjes om de auto heen gegaan. De auto staat op een verlaten parkeerplaats van een bedrijf in Taiyuan, een stad in het noorden van China.