Marktplaatspoëzie

strenge vrouw gezocht die gratis op vakantie wil

ik zoek een strenge vrouw die met mij mee wilt op vakantie

ik val maar gelijk met de deur in huis.mijn naam is Jeroen en ben 50 jaar en ben dus op zoek naar een strenge vrouw (leeftijd onbelangrijk) die mee wilt gaan op vakantie richting Turkije, maar als jij zelf ideeën heb, kunnen we het daar natuurlijk altijd over hebben.

Ik betaal jou de ticket, de verblijfkosten, het etenomdat ik een lichamelijke handicap heb, (zit niet in een rolstoel) heb ik wel hulp nodig bij de zorg zoals douchen/afdrogen en aankleden.Tevens ben ik redelijk onderdanig, sorry daarvoor.

ik hoop dat ik een leuke, spontane, strenge vrouw kan vinden die het leuk lijkt om mee te gaan.

dus ik zou zeggenreageer maar

groetjesJEROEN

Jan Hoek zoekt de meest ontroerende advertenties op Marktplaats