En de winnaar is nog steeds..

Malaysian Prime Minister Najib Razak (C), his wife Rosmah Mansor (L) and deputy Prime Minister Muhyiddin Yassin celebrate the Barisan Nasional (National Front) coalition electoral victory, on May 6, 2013 in Kuala Lumpur. Country's Election Comission said the ruling Barisan Nasional coalition led by Premier Najib Razak secured 112 parliamentary seats, the threshold required to form a government in the 222-seat chamber. Malaysians voted in record numbers in the general election but the hotly anticipated day was dogged by accusations of electoral irregularities. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN
Malaysian Prime Minister Najib Razak (C), his wife Rosmah Mansor (L) and deputy Prime Minister Muhyiddin Yassin celebrate the Barisan Nasional (National Front) coalition electoral victory, on May 6, 2013 in Kuala Lumpur. Country's Election Comission said the ruling Barisan Nasional coalition led by Premier Najib Razak secured 112 parliamentary seats, the threshold required to form a government in the 222-seat chamber. Malaysians voted in record numbers in the general election but the hotly anticipated day was dogged by accusations of electoral irregularities. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN AFP

.

De regeringscoalitie van de Maleisische premier Najib Razak (in het midden) heeft gisteren voor de dertiende keer op rij een meerderheid behaald bij de parlementsverkiezingen. In peilingen leek coalitie Barisan Nasional, die onafgebroken regeert sinds de onafhankelijkheid in 1957, nog in gevaar, maar volgens voorlopige tellingen werden 124 van de 222 zetels behaald. Het is de langstzittende coalitie in een democratisch land ter wereld. De opkomst was, met 80 procent, historisch hoog. AP