Allah, Allah, Allaaah! Goddelijke Goal van het Weekend uit Portugal

Ajax kampioen, Juventus kampioen, het Galatasaray van Wesley Sneijder kampioen: dit weekend stond bol van de feestjes. De mooiste treffer van de afgelopen dagen, een goddelijke goal, komt echter van de hekkensluiter uit de Portugese competitie.

3. Galatasaray-Sivasspor: Selçuk İnan 3-0

Tsja, hoeveel waarde er gehecht moet worden aan de vierde landstitel die Wesley in vier verschillende landen wint, is de vraag. Hij werd ook nu weer na een uur gewisseld voor Nordin Amrabat (u weet wel, van VVV en PSV). Onmiskenbaar groter was het stempel dat Selçuk İnan drukte op de kampioenswedstrijd:
http://youtu.be/StL-AWwa_x8

2. FC United of Manchester-Frickley Athletic: Matt Walwyn 1-0

In 2005 werd FCUM opgericht uit protest tegen de vercommercialisering van het grote Manchester United. Prachtig initiatief en dit weekend een fantastische goal. Zes divisies lager dan de grote boze broer, maar gelukkig kwamen de Red Rebels zaterdag bovendrijven op YouTube:

1. Moreirense FC-Sporting Braga: Nabil Ghilas 2-2

Een 23-jarige Algerijn op nummer één. Moeilijk was die keuze niet. Nabil Ghilas: wat een geweldige balaanname en schitterend vervolg gaf hij aan de niet al te beste voorzet die hij kreeg voorgeschoteld in de streekderby. Het commentaar mag er zijn bij deze “goddelijke” Goal van het Weekend:
http://youtu.be/ym76Gu_h3Ho

    • Jules Seegers