Uitgesproken

DE DERDE HELFT Hans Kraay jr Foto datering: 2004 foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma - © Nick van Ormondt foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory.
DE DERDE HELFT Hans Kraay jr Foto datering: 2004 foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma - © Nick van Ormondt foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. © Nick van Ormondt

Dat tekort aan lichamelijke liefde heeft me uiteindelijk heel veel alimentatie gekost.

Voetbalanalist Hans Kraay jr. in de VARA Gids.