Wel/niet naar Iron Man 3? De recensies maken je gek, hier de oplossing

Jahaa, die Iron Man 3 toch. Niet naartoe gaan en gauw vergeten – want twee sterren in nrc.next en vier op RottenTomatoes. Of gauw de 3D bril pakken keihard een emmer popcorn bestellen omdat IMBD

Jahaa, die Iron Man 3 toch. Niet naartoe gaan en gauw vergeten - want twee sterren in nrc.next en vier op RottenTomatoes. Of gauw de 3D bril pakken keihard een emmer popcorn bestellen omdat IMDb een 7,9 geeft en The Guardian 4 sterren?

Onder het mom van ‘een recensie is ook maar een mening’ komt de filmkijker eigenlijk weinig verder met deze uiteenlopende beoordelingen. Misschien moet de vraag dan ook niet zijn “is Iron Man 3 een goeie film?” maar eerder “was het verhaal van deel 1 en 2 zo onwaarschijnlijk cool dat ik het derde bedrijf wil zien?”.

Steve Murray, zelfbenoemd ‘superhero expert’ van de National Post, vat de Iron Man dynasty tamelijk aangenaam samen in een animatievideo van drie minuutjes. Durf zelf te beslissen:

    • Jules Seegers