Trailers op de hak

De muziekvideo How to Make a Movie Trailer geeft in tekst en animatie het satirische recept voor een succesvolle trailer. ‘Introducing a girl, she’s good with a gun, and a comedic sidekick so we know we’ll have fun.’ Het is een geslaagde creatie van het kanaal Adhd. Dat staat voor Animation Domination High Def maar

De muziekvideo How to Make a Movie Trailer geeft in tekst en animatie het satirische recept voor een succesvolle trailer. ‘Introducing a girl, she’s good with a gun, and a comedic sidekick so we know we’ll have fun.’ Het is een geslaagde creatie van het kanaal Adhd. Dat staat voor Animation Domination High Def maar het bekende begrip adhd is zeker ook van toepassing. De tekenfilmpjes hebben een licht overspannen toon en zijn nogal eens te grof om leuk te zijn.
Grappig is wel Scientifically Accurate Spiderman, waarin een superheld wordt neergezet met vermogens die werkelijk aan spinnen zijn ontleend. Hij is volledig behaard, heeft vier paar ogen en er komt zijde uit zijn gat.

Zie ook: Zo zien de trailers van heel veel films eruit.

    • Herbert Blankesteijn