Leuker dan lopen

De schaduwen van de takken van een een boom op het groene gras onder een oude boom naast de stam. foto VINCENT MENTZEL /NRCH==F/C==Nederland. Rotterdam, 19 mei 2010
De schaduwen van de takken van een een boom op het groene gras onder een oude boom naast de stam. foto VINCENT MENTZEL /NRCH==F/C==Nederland. Rotterdam, 19 mei 2010 ©Vincent Mentzel 2010

Valkhof Festival //

Het Valkhof, Nijmegen 13 tot en met 19 juli valkhoffestival.nl

In Nijmegen kun je in juli naast vier dagen lopen ook zeven dagen lang gratis genieten van allerlei soorten muziek. De_Affaire begon ooit als randprogramma van de Nijmeegse Vierdaagse, maar groeide in 25 jaar uit tot een volwaardig festival. Dit jaar besloot de organisatie de naam over te nemen die het evenement in de volksmond toch al had. De-Affaire heet nu Valkhof Festival, naar het pittoreske park waar het plaatsvindt. Net als ieder jaar valt er veel te ontdekken: Jonathan Wilson, Roos Rebergen (Roosbeef) en Torre Florim (De Staat) bijvoorbeeld. Wie niet uit de buurt komt, kan op de Vierdaagsefeestencamping z’n tentje opzetten.