Jazzy showcases

Een paar festivals bezoeken kost al snel een fortuin Maar er zijn ook genoeg leuke festivals gratis Negen tips die geen centen kosten

Jazzdag //

Diverse locaties, Rotterdam 28-29 juni, vanaf 20:00jazzdag.nl

Vrijdagavond 28 juni begint Jazzdag Rotterdam: showcases van aanstormende en getalenteerde jazzartiesten, verspreid over zeven podia in het Rotterdamse LantarenVenster, Hotel New York en Kantine Walhalla. De artiesten kunnen zich aan de hand van de showcases in de kijker spelen van clubs, festivals,boekingskantoren, platenmaatschappijen, managers, publishers, pers en het publiek en zo een impuls geven aan hun carrière – het belangrijkste doel van het festivalprogramma. Acts die op de podia zullen verschijnen, zijn onder andere Maite Hontelé, Koffie en Plastic Souldiers.