Gratis dansen Technohelden

17-01-2008 Leeuwarden NRC Handelsblad Fouke de Vries en Froukje Wiersma uit It Heidenskip procederen tegen een boete die is opgelegd omdat ze zich niet aan de regels voor natuurbeheer hebben gehouden. Wiersma laat circa 20 hectare landbouwgrond door drie boeren beheren. ©Foto: Hoge Noorden / Laurens Aaij Het Hoge Noorden Oostergrachtswal 31 8900 AA Leeuwarden T 0031 58 2157966 M 0031 6 43042406 E info@hogenoorden.nl

Stereo Sunday //

julianapark, Venlo 6 en 7 juli stereosunday.nl

Het grootste gratis dancefestival van het zuiden des lands heet Stereo Sunday, maar vindt óók op zaterdag plaats. Stereo Sunday slaat de tenten op in het Julianapark in Venlo. Dankzij een pitch onder ontwerpers is het evenement deze vierde editie van een nieuwe huisstijl voorzien. Ook de eerste artiesten zijn onthuld: Duitse technohelden Alle Farben en Oliver Schoriesen zullen plaatjes draaien. Joris Voorn en Boef en de Gelogeerde aap houden de Nederlandse eer hoog.