Zo weer fris en fruitig

UITBRAKKEN // HANGOVER BE GONE ANTIKATERBEHANDELING Benodigdheden: onder andere paracetamol, vet voedsel en heel veel water, een comfortabele stoel

Veel mensen zullen op 30 april met een bonkend hoofd en licht trillend over de vrijmarkt schuifelen, want er is geen Koninginnedag zonder een Koninginnenacht. Als gewiekste verkoper kun je hier handig op inspringen, door je clientèle een exclusieve antikaterbehandeling aan te bieden.

De ingrediënten heb je zo bij elkaar. Denk aan paracetamol, bruistabletten, flesjes water (of nog beter, Aquarius) voor de nodige hydratering. Mocht je over een kookpitje beschikken, dan maakt een gebakken ei met spek de uitbrakbehandeling natuurlijk helemaal af. Ook mogelijk: een antikatermassage. En tot slot een alcoholische versnapering, want iedereen weet: the cause is the best cure.