Marktplaatspoëzie

Gezocht: Geloof.

Hoi,Door bepaalde ervaringen en steeds sterkere gevoelens , ben ik er zeker van dat er een God bestaat.Ik ben ongelovig opgevoed en heb om mij heen ,erg weinig (bewust) met religie te maken.Zeker ben ik wel bezig met de leer van het geloof op internet.Ik heb een (zeer!) rumoerig leven achter de rug en ik denk dat ik mijn rust kan vinden bij het geloof.En daarmee bedoel ik niet om enkel en alleen absolutie , maar ook mijn liefde naar de heer zelf toe.Nu ben ik wel van mening dat een wekelijks kerkbezoek voor mij geen optie is, en zal daarom wel veel leer mislopenWie kan mij door middel van een dialoog op msn/mail meer vertellen?Welke kerk bij mij zou kunnen passen ,en wat het geloof voor jou betekent etc.Groetjes,V.

Jan Hoek zoekt de meest ontroerende berichten op Marktplaats