Nieuwe stadsbrug bij Nijmegen ligt klaar om naar zijn plaats te worden gevaren

Nederland, Nijmegen, 19-4-2013 Bouw van de nieuwe stadsbrug, Waalbrug, de Oversteek vordert gestaag. Morgen wordt hij ingevaren. De brug rust al op de pontons. Op een weiland naast de bouwput zijn voorzieningen getroffen om duizenden belangstellenden te laten kijken. Ook een tent voor de bestuurders en andere bobos is geplaatst. Aan het eind van de middag moet hij op zijn plaats en over de Waal liggen. Foto: Flip Franssen
Nederland, Nijmegen, 19-4-2013 Bouw van de nieuwe stadsbrug, Waalbrug, de Oversteek vordert gestaag. Morgen wordt hij ingevaren. De brug rust al op de pontons. Op een weiland naast de bouwput zijn voorzieningen getroffen om duizenden belangstellenden te laten kijken. Ook een tent voor de bestuurders en andere bobos is geplaatst. Aan het eind van de middag moet hij op zijn plaats en over de Waal liggen. Foto: Flip Franssen