Website // Achmea praat met ons

Volgens Nederland

Volgensnederland.nl

Cynisch misschien, maar we worden altijd wat achterdochtig van corporate websites. Waarom maakt verzekeraar Achmea VolgensNederland.nl? Ze zeggen zelf „omdat Achmea wil investeren in een prettige samenleving door met elkaar in gesprek te gaan”. Of wil Achmea zijn uitkeringen beperken door Nederlanders zo lang mogelijk aan het werk te houden? Als mensen eenmaal werkloos zijn, gaan ze sneller kwakkelen en een beroep doen op de verzekeraar. Daarom draait het thema ‘werk’ vooral om de vraag hoe 45-plussers aan het werk kunnen blijven. Hoe zorg je dat je niet ingedut raakt en wat kun je allemaal met die nieuwerwetse snufjes op de computer? En doe ook eens iets aan je uiterlijk. Voor de doorgewinterde internetter waarschijnlijk te oubollig, maar het kan een aardige instapsite zijn voor de oudere die sporadisch het wereldwijde web bezoekt.