Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Voetbal

Golazo extraordinario! Buenos días, de Goal van het Weekend komt uit Madrid

Het was het weekend van de volleys, die ook nog eens prachtig in het doel vlogen. We hebben juweeltjes uit de Premier League, de Serie A en La Liga.

Maar eerst even wat anders: gelukkig bestaat-ie nog, het stiftje. Kijk hier die Salih Uçan eens gaan namens Fenerbahçe. Matt Lowton plukte de bal fantastisch uit de lucht om zo een paar minuten voor tijd zijn club Aston Villa uit de degradatiezone te schieten. En dan nog de oude vos Antonio Di Natale (Udinese) met een heerlijke volley.

Maar het meest spectaculair was dan toch wel de goal van Gonzalo Higuaín (Real Madrid). Zo doe je dat in het Bernabéu:

http://youtu.be/FZYKYkIvaZA