Correcties en aanvullingen

Juf Willemsparkschool heet Anja Teerling

In het artikel ‘Dikkertje Dap, ja, die ken ik wel’ (26 maart, pagina 19) wordt geschreven over juf Anja Touw. Dit moet zijn: Anja Teerling.

Dalende Argentijnse peso

In de kop boven de grafiek bij het artikel Inflatie jaagt Argentijnse onvrede aan (29 maart, pagina 15) staat dat de koers van de Argentijnse peso stijgt. In de grafiek is juist te zien dat de koers van de peso ten opzichte van de dollar daalt.

Nederlanders filmmakers

In het artikel over het proces tegen de Russische advocaat Magnitski (29 maart, pagina 11) staat dat William Browder de film Justice for Sergei liet maken. Deze is echter gemaakt door de Nederlandse filmmakers Martin Maat en Hans Hermans.

Gasunie 100% staatsbezit

In het artikel Kiezen tussen gas en geweten (2 april, De Wereld, pagina 4-5) stond ten onrechte dat Gasunie voor de helft staatsbezit is. Gasunie is volledig in handen van de overheid. De afsplitsing Gasterra is voor 50 procent eigendom van Esso en Shell.

Burgemeester Noordoostpolder

In het stuk Fanatieke Plasterk irriteert iedereen (3 april, pagina 8) staat dat Aucke van der Werff burgemeester is van Emmeloord. Hij is echter burgemeester van Noordoostpolder, waarvan Emmeloord onderdeel is.