Kidsflits

Mijn hondje SkipVanaf 6 jaar. Vertederende Amerikaanse familiefilm. Willie Morris is een verlegen jongen die vrijwel alleen maar boeken leest. Als zijn ouders hem een hondje cadeau geven, komt daar verandering in. De kleine jack russel leert hem ware vriendschap kennen. Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Zaterdag, Eén, 14.05-15.40 uur

Pasen met de zandtovenaar

De zandtovenaar vertelt verhalen met een lichtbak en een berg zand. Deze keer belicht hij het paasverhaal.

Maandag, Ned. 3, 12.25-13.00 uur

De scheepsjongens van Bontekoe

De rechtvaardige schipper Bontekoe vaart voor de VOC naar Oost-Indië. Drie scheepsjongens, Hajo, Padde en Rolf, varen mee. Er gebeurt een heleboel: storm, vechtpartijen, een brand midden op de Indische Oceaan, roeien in een sloep naar Bantam en nog veel meer. Een echt jongensboek dus.

Maandag, Ned. 3, 15.30-17.40 uur