CD

The Strokes: cd Comedown Machine

NRC HandelsbladMet Comedown Machine raken The Strokes verder dan ooit verwijderd van de opwinding die ze in 2001 veroorzaakten met hun invloedrijke debuut Is This It. [...] Computerritmes en kitscherige synthesizermelodieën duwen de gitaren aan de kant en zo kan het gebeuren dat One way trigger herinnert aan de kermismuziek van A-ha en Modern Talking. **

Het ParoolComedown Machine is Strokes 2.0: een dappere nieuwe weg van een band die hoorbaar levenslessen heeft geleerd, maar vooral een schampere fuck you in het gezicht van een wereld die ze vroegtijdig had afgeschreven en daar nu met hangende pootjes van terug moet zien te komen.****

The GuardianIn het algemeen klinkt het alsof de groep door haar ideeën heen raakt, of door de motivatie, of door de ondefinieerbare magie die een band een band maakt. **