Uit de mailbox van de Tweede Kamer

Aan: SGP-leider Kees van der Staaij

Keesje. Neem aan dat jij je bewust bent dat politiek strafrechtelijk de poten onder je stoel vandaan gezaagd worden alsof je Satan zelf bent en dat er een cel voor je gereserveerd staat in de strafgevangenis van Scheveningen. Het is traditie in Nederland korte metten te maken met oorlogsmisdadigers. Aangezien je ook deelneemt aan terrorisme en genocide in islamitische landen alsof je een ordinaire kruisvaart tegen de Islam voert, maak je goede kans op levenslange gevangenisstraf

Aan: GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren

Nogmaals: ik kots van alle GL politici.

Aan: PvdA-voorzitter Hans Spekman

Ze hadden beter jouw zinvol dood moeten trappen met je moslimkruiperige nikkerhonden mentaliteit je bent een landverrader waar de nsb nog een puntje aan kon zuigen met je vuile strontkoppen politiek en je joden kliek in je partij werd terecht afgevoerd met hun uitvreet vervloekte levenshouding’

Aan: alle Tweede Kamerleden

MARX RUTTE EN DIEDERIK SAMSOM ZIJN ORDINAIRE BEROEPSLEUGENAARS !!! DE BEURKOERSEN KELDERDEN !!! JULLIE TWEEDE KAMERLEDEN ZIJN TE LAF OM HUN LEUGENAARS TE NOEMEN !!! WE HEBBEN HET NIET OVER VANDAAG, MAAR OVER GISTEREN MISLEIDERS !!!