Kunst in ondergronds commandocentrum NAVO

Netherlands, Maastricht, 12.01.2012 Ondergrondse gangenstelsel Cannerberg in Maastricht waarin zich ten tijde van de koude oorlog een militaire NAVO-basis bevond. Tot 1992 was hier een geheim commandocentrum van de NAVO actief. Op 24 jan 2012 wordt de berg formeel overgedragen aan de huidige eigenaar, het Limburgs Landschap. Underground course system Cannerberg in Maastricht. During the cold war and untill 1992 a huge NAVO-centre was inhabited in the Cannerberg. On January 24th 2012 the 'Berg' will be handed over to the owner, 'Limburgs Landschap'. foto Chris Keulen
Netherlands, Maastricht, 12.01.2012 Ondergrondse gangenstelsel Cannerberg in Maastricht waarin zich ten tijde van de koude oorlog een militaire NAVO-basis bevond. Tot 1992 was hier een geheim commandocentrum van de NAVO actief. Op 24 jan 2012 wordt de berg formeel overgedragen aan de huidige eigenaar, het Limburgs Landschap. Underground course system Cannerberg in Maastricht. During the cold war and untill 1992 a huge NAVO-centre was inhabited in the Cannerberg. On January 24th 2012 the 'Berg' will be handed over to the owner, 'Limburgs Landschap'. foto Chris Keulen