Wilkommen, Odin!

TOPSHOTS Stephan Hering-Hagenbeck (L), Zoological Director of Hagenbeck Zoo, Russian keepers Anna (R) and Ivan Pavlov (C) stand next to male walrus Odin in the Polar Sea enclosure at Hagenbeck Zoo in Hamburg, Germany, on March 26, 2013. After long preparations four walruses have been brought from the zoo in Moscow to Hamburg. AFP PHOTO / CHRISTIAN CHARISIUS GERMANY
TOPSHOTS Stephan Hering-Hagenbeck (L), Zoological Director of Hagenbeck Zoo, Russian keepers Anna (R) and Ivan Pavlov (C) stand next to male walrus Odin in the Polar Sea enclosure at Hagenbeck Zoo in Hamburg, Germany, on March 26, 2013. After long preparations four walruses have been brought from the zoo in Moscow to Hamburg. AFP PHOTO / CHRISTIAN CHARISIUS GERMANY AFP

Te midden van zijn Russische verzorgers (Anna en Ivan Pavlov) en nieuwe baasje (dierentuindirecteur Stephan Hering-Hagenbeck), wacht Odin geduldig op de eerste maaltijd in zijn nieuwe onderkomen.

Gisteren verhuisde de mannetjeswalrus samen met drie vrouwelijke soortgenoten van een dierentuin in Moskou naar de Hagenbeck Zoo in Hamburg.