Progressief Pukkelpop

The Netherlands, Biddinghuizen, Amusement park Walibi. Music festival called Lowlands 2012. Tents on campsite. Aerial. Nederland, Biddinghuizen, Pretpark Walibi. Muziek festival genaamd Lowlands 2012. Tenten op camping. Luchtfoto. Photo: Frans Lemmens / Hollandse Hoogte
The Netherlands, Biddinghuizen, Amusement park Walibi. Music festival called Lowlands 2012. Tents on campsite. Aerial. Nederland, Biddinghuizen, Pretpark Walibi. Muziek festival genaamd Lowlands 2012. Tenten op camping. Luchtfoto. Photo: Frans Lemmens / Hollandse Hoogte Frans Lemmens/Hollandse Hoogte

kopen // festivalkaarten pukkelpop 27 maart 2013, 14:00 uur www.pukkelpop.be

Na vijfendertig albums en honderden shows, van Woodstock tot Werchter, heeft Neil Young nog geen sprankje van zijn energie verloren. En Eminem, de legendarische Amerikaanse rapper die dit jaar weer een nieuw album uitbrengt: ze zijn dit jaar allebei te zien op het Belgische muziekfestival Pukkelpop. Het festival gaat prat op een progressieve programmering, waarbij wereldberoemde topacts worden afgewisseld met verrassend en opkomend talent. Enkele andere namen: Triggerfinger, Kodaline en The Knife. Kortom, daar moet je bij zijn! Vandaag begint de ticketverkoop om 14:00 uur. Het festival zelf is in de zomer: van 15 tot en met 17 augustus. Het terrein wordt opgebouwd in het Belgische gehucht Kiewit, nabij Hasselt.