Serie Het Nabestaan eindigt in april

Sinds begin april 2013 verschijnt in de NRC-weekendeditie de serie Het nabestaan. Hoe pakken mensen de draad van  het leven weer op nadat iemand in hun directe omgeving is overleden?

Reacties via nabestaan@nrc.nl.

Deze serie eindigt begin april 2014 (en niet eind februari 2014, zoals eerder gemeld). Voor de komende afleveringen zouden zich nog enkele kandidaten kunnen aanmelden.

Komend voorjaar begin ik aan een nieuwe serie interviews, waarover later meer.

Veel dank voor de reacties en de medewerking aan Het Nabestaan in de afgelopen tien maanden. En ook: excuus wanneer ik eventueel niet, of niet tijdig, op uw e-mails reageerde. Ik heb onderschat hoeveel reacties de serie zou losmaken, waardoor ik op sommige momenten het overzicht kwijtraakte in de beantwoording van binnengekomen berichten. Ik hoop op uw begrip.

Gijsbert van Es