Vissen vangen met raketten en broodroosters

Ridiculous Fishing voor iOS

Wat beweegt de eenzame visser die in de donkerste uren zijn lijn uitwerpt? Bill, de visserman in Ridiculous Fishing, wil verlossing. Die meent hij te bereiken door vissen stuk te schieten.

Door je iPhone of iPad te kantelen, beweeg je de afdalende vishaak en ontwijk je de vissen om zo diep mogelijk te komen. Zodra je toch een vis raakt, gaat de haak omhoog en probeer je juist zoveel mogelijk vissen omhoog te sleuren. De vissen worden de lucht in geslingerd, waarna je met een pistool de vangst tot pulp knalt. Een onconventionele benadering van de hengelsport die heerlijk speelt.

Het absurde spel is strak neergezet met zacht gekleurde driehoeken. De power-ups in de winkel variëren van kettingzagen die vissen vernietigen en broodroosters die de vissen elektrocuteren, tot een net pak waardoor vissen meer geld waard worden. Aanstekelijke kolder, die het uitstekende spelontwerp van zwier voorziet.

Juist als je een minpuntje denkt te ontdekken, is er een power-up die het euvel verhelpt. Is je machinepistool te zwak? Spaar nog éven door voor de raketwerper! Vooruit dan maar, Ridiculous Fishing, nog één potje...