Leuke mensen

Nederland, Amsterdam, 05-03-2012 Toine Donk leest in bad. de vijfde aflevering van Literaturfest in de Rode Hoed in Amsterdam. Een initietief van Toine Donk, Tim de Gier en Ernst-Jan Pfauth. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Nederland, Amsterdam, 05-03-2012 Toine Donk leest in bad. de vijfde aflevering van Literaturfest in de Rode Hoed in Amsterdam. Een initietief van Toine Donk, Tim de Gier en Ernst-Jan Pfauth. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Roger Cremers - 2012

Luisteren //

literatuurLiteraturfest Daphne Bunskoek en nog wat anderenDo 20u, De Rode Hoed. Aanmelden: kaarten@rodehoed.nl

Het zijn drie leuke jongens, niet gehinderd door enige kennis van de ‘Literatuur’. Eentje zit naakt in bad (Toine). De andere twee (Tim en Ernst-Jan) zitten aan een tafeltje en praten met gasten over een door hen meegebracht boek. Dat kan een dikke roman van een Rus zijn, of een atlas. Het gesprek is bijna altijd spannend. De gasten zijn meestal BN’ers. Deze keer: Daphne Bunskoek, Maxim Hartman en de Turkse schrijver Özcan Akyol. Maar daar gaat het allemaal niet om: het gaat erom dat er 400 leuke jonge mensen zijn.