uit voor kinderen

Het mannetje van de maan

De film Het mannetje van de maan gaat over een eenzame maanbewoner. Vol jaloezie kijkt hij naar de aardbewoners die zoveel plezier met elkaar lijken te hebben. Maar eenmaal op aarde aangekomen wordt het mannetje van de maan als een indringer gezien en in de gevangenis gezet. De president van de aarde is woedend. Hij had juist het laatste stukje aarde veroverd en alle vijanden verslagen.... en dan komt er een aanval van aliens!

In 10 Nederlandse bioscopen zoals Eye in amsterdam. www.eyefilm.nl

Simon Sorgheloos

Simon Sorgheloos neemt je mee langs de mooiste kunstwerken in Museum Boijmans Van Beuningen en laat je swingende, grappige en mooie liedjes over de schilderijen en beelden horen.

Iedere dag. Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam. www.boijmans.nl