Titelrace // Feyenoordfan zet alvast kampioenstatoeage

None

Eén Feyenoord-supporter is er helemaal van overtuigd dat zijn club voor het eerst sinds 1999 weer kampioen wordt. Feyenoord staat op dit moment gedeeld tweede, met één punt achterstand op rivaal en koploper Ajax. Rob Hageraats (46) liet maandag al een kampioenstatoeage zetten. Mocht het onverhoopt misgaan voor zijn club, dan weet Hageraats nog niet wat hij met zijn tatoeage doet. „Misschien maak ik er dan een bloemetje van.” Het is voor Hageraats niet de eerste tatoeage. „Ik zit al helemaal vol. Ik heb nog twee tattoo’s op mijn been. Zoals een Feyenoord-mannetje dat over het Ajax-logo heen plast.” Bij Tattoo Bob kijken ze er niet van op. „Er zijn al meer mensen gekomen die ’m willen”, zegt Ralf Moelker (35) die de tatoeage zette. NRC