Opinie

    • Ik

Druk

Ik heb op korte termijn een tijdelijke parkeervergunning nodig voor de gemeente Dordrecht, dus ik bel naar het Stadskantoor daar. „Dag mevrouw, kan ik voor een van de komende dagen een afspraak maken bij Burgerzaken?” „Nee meneer, het zit helemaal vol. Het is druk deze week.” „Tjee, pech zeg.” „U kunt natuurlijk wel naar het

None

Ik heb op korte termijn een tijdelijke parkeervergunning nodig voor de gemeente Dordrecht, dus ik bel naar het Stadskantoor daar.

„Dag mevrouw, kan ik voor een van de komende dagen een afspraak maken bij Burgerzaken?”

„Nee meneer, het zit helemaal vol. Het is druk deze week.”

„Tjee, pech zeg.”

„U kunt natuurlijk wel naar het inloopspreekuur van Burgerzaken komen.”

„Oh, maar dat betekent natuurlijk dat ik uren op mijn beurt moet wachten?”

„Nee hoor, het is niet druk deze week.”

Ton de Zeeuw

    • Ik