De trailer: To the Wonder

None

**** Op en top Malick. Wie de trailer van To the Wonder ziet, kan alleen dat maar concluderen; beeldschone, meest trage shots, een diepzinnige voice-over, en hints naar een drama dat zich mogelijk afspeelt tussen twee mannen en twee vrouwen. Hoe het precies zit, wordt uiteraard niet duidelijk, dat het om liefde gaat wel. Javier Bardem stelt in voice-over: „You shall love whether you like it or not.” Bardem speelt in een bijrol een priester die twijfelt aan zijn roeping – in de trailer gevat in één subtiel beeld. Wacht even, keek-ie nou naar de borsten van de bruid wier huwelijk hij inzegent? Het wonder in de titel is de Mont Saint-Michel, een Frans schiereiland met een eeuwenoud klooster, betoverend mooi en zwaar symbolisch wegens het verraderlijke drijfzand eromheen. Terrence Malick weet zijn locaties goed te kiezen. Vanaf 11 juli in de bioscoop. (RF)