Ik dus ik draag like

None

facebook.com/stylistesocialmorphose

Altijd al gedroomd van een personal shopper die de hipste outfits voor je bij elkaar zoekt? Kruip dan achter je computer en maak Styliste Socialmorphose tot je Facebookvriend. Met een beetje geluk kiezen Maaike van de Wetering en Sophie Lever je uit voor een ‘socialmorphose’. Op basis van je likes, je vriendje, je lelijkste foto en je posts over schattige katten wordt door de stylistes een persoonlijk stijladvies samengesteld. In een style report dat op je wall wordt geplaatst kun je direct de uitkomst zien, want de dames van Socialmorphose gebruiken je eigen kiekjes en Photoshop om je virtueel aan te kleden. Je nieuwe look kun je overigens met een paar klikken in huis halen: de kledingstukken zijn allemaal afkomstig uit webwinkels.

    • Anne-Martijn van der Kaaden