89 wederopbouwmonumenten

Patiostudentwoningen TU Twente (Enschede) Sloterhof (Amsterdam)Princesseflat (Amsterdam) Woonhuis van Slobbe (Heerlen)Kantoor en eigen woonhuis Bonnema (Hurdegaryp) Bungalow Van den Doel (Ilpendam)Kantoor en eigen woonhuis Goessen (Maastricht)Huis van Buchem (Rotterdam)Bio herstellingsoord (Arnhem)Burgerweeshuis (Amsterdam) A.H. Gerhard(bejaarden)huis (Amsterdam)Paleis van Justitie (Arnhem)Amerikaanse ambassade (Den Haag)Voormalig ministerie van LNV (Den Haag)Crematorium Groningen Raadhuis HengeloStichting Radio Nederland Wereldomroep (Hilversum)Raadhuis VelsenStationspostgebouw (Rotterdam)Europahal RAI (Amsterdam)Tweede Citroëngarage (Amsterdam)Autopon (Amsterdam) Hoofdkantoor Philips (Eindhoven) Hoofdkantoor ANWB (Wassenaar) Tweede Visafslag (Scheveningen)Kantoor Johnson-Wax (Mijdrecht) Hilton Hotel (Rotterdam) SHV-kantoor (Utrecht)Kantoor Schrale’s Beton (Zwolle)Zeelandbrug (Zierikzee/Colijnsplaat)Station NS Almelo Stormvloedkering (Capelle a.d. IJssel/Krimpen a.d. IJssel) Pasveersloot (Dreischor) Poldertoren (Emmeloord) Purfina tankstation (Enschede) Stuwcomplex Hagestein Europatunnel (Hengelo) Gerbrandytoren-zender Lopik (IJsselstein) Waterloopkundig Laboratorium De Voorst (Marknesse) Munitiedepot (Nieuw Balinge) Drinkwaterleidingbedrijf Berenplaat (Spijkenisse) J.L. Hooglandgemaal (Stavoren) Sluizen stormvloedkering Haringvliet (Stellendam) Station NS Tilburg Watertoren Zaltbommel Amerikaanse begraafplaats (Margraten)MonumentHollandsche Schouwburg (Amsterdam) Auditorium begraafplaats Duinhof (Driehuis Norelbos begraafplaats (Epe) Zuiderhof begraafplaats (Hilversum) Kapel Onze Lieve Vrouw Ter Nood (Tilburg) Gereformeerde kerk NagelePaaskerk Amstelveen Opstandingskerk Arnhem RK kerk Gregorius de Grote (Brunssum) American Protestant Church (Den Haag) Triumfatorkerk (Den Haag)Pastoor Van Arskerk (Den Haag) Christus Koningkerk (Heerlen) St. Raphaëlkerk (Hengelo) St. Josef Opifexkerk (Leidschendam) Emmauspriorij (Maarssen) H. Jozef Arbeider (Meerssen) Kerk van de Heilige Kruisvinding (Odiliapeel) H. Dominicus met parochiehuis/Steigerkerk (Rotterdam) St. Bavokerk (Rotterdam) Nicolaaskerk (Venlo) Evoluon (Eindhoven)Scholengemeenschap Buitenveldert (Amsterdam) Kweekschool voor kleuterleidsters (Apeldoorn) Hogeschool voor de Kunsten, Artez (Arnhem) Aula en collegebouw TU Delft St. Janslyceum (Den Bosch) St. Paulus Ambachtsschool (Den Haag) Hallencomplex voor Werktuigbouwkunde, W-hal (Eindhoven)Mons Aurea (Haarlem)Conservatorium, MaastrichtAula Universiteit (Maastricht)Stadsschouwburg (Nijmegen)Gijsbrecht van Aemstelpark (Amsterdam) Hilton Hotel (Amsterdam) AKU Fontein (Arnhem) Sporthal, Breda Tuinen van Mien Ruys (Dedemsvaart) Thalenpark (Drachten) Beeldentuin Museum Kröller-Müller (Otterlo) Concertgebouw De Doelen (Rotterdam) Stadsschouwburg Tilburg KNVB-paviljoens (Zeist)