Knus en hippie in een tipi

26-28 juli, LeeuwardenKaarten nu te koop via welcometothevillage.nl

Vlak buiten Leeuwarden ligt het recreatiegebied De Groene Ster. En in het midden van dat gebied ligt een klein eilandje. Op dat eilandje zal eind juli de eerste editie van het festival Welcome to the Village worden gehouden. Knus, beschut, een beetje hippieachtig. Om een idee te geven van de artiesten die je tijdens het festival kunt tegenkomen op het eiland: Lucky Fonz III, Navarone, Mister and Mississippi en Daily Bread. Kaarten voor het hele weekend, van vrijdag tot en met zondag, kosten 50 euro. Het kopen van dagkaarten is ook mogelijk, maar waarschijnlijk wil je toch liever overnachten op het eiland. Dat kan. De organisatie laat weten dat er zelfs tipi’s kunnen worden gehuurd. Handig en het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit.