buzz

NOVUM08:ANOUK PRESENTEERT SONGFESTIVALLIEDJE 'BIRDS':HILVERSUM;11MAR2013-Anouk heeft haar liedje 'Birds' gepresenteerd, waarmee ze op 14 mei in de halve finale van het Eurovisie Songfestival staat. "De finale op 18 mei halen zou al heel leuk zijn. Het is een eer om voor Nederland deel te nemen, anders zou ik het niet doen. Tuurlijk, ik wil heus winnen!"Novum/hc/str.Highlow Communications Novum HIGHLOW COMMUNICATIONS

Anouk op nummer 1

Voor het eerst bereikt een Nederlands Songfestivalnummer de eerste positie van de Mega Top-50. Birds van Anouk kwam binnen op 1. Het Songfestival is in mei.

Jacksons eisen miljarden

Moeder en kinderen van de overleden Michael Jackson eisen miljarden aan gederfde inkomsten van AEG Live, het bedrijf dat Micheals comebacktour organiseerde, meldt TMZ.

Emeli Sande slaat terug

Dat ze bejaardenmuziek zou maken laat Emeli Sande zich niet zeggen door Noel Gallagher. De zangeres twitterde een foto van een grijze dame die haar middelvinger opsteekt.

Morrissey te ziek

Morrissey heeft de rest van zijn tournee door de Verenigde Staten afgelast. De 53-jarige zanger kampt al langer met diverse gezondheidproblemen.

Kaal voor goed doel

Jessie J (Price Tag, Domino), heeft haar hoofd kaal geschoren ter gelegenheid van inzamelingsactie Red Nose Day. Ze spoort Britten aan ook iets te ondernemen voor het goede doel.