Recensie-overzicht Theater

Strange Interlude Fotograaf: © Carli Hermès (Unit CMA) * Op de foto: Ariane Schluter en Mark Rietman Met Ariane Schluter, Jappe Claes, Mark Rietman, Dries Vanhegen, Nettie Blanken, Hans Croiset, Kay Greidanus en Barbara Sloesen

Eugene O’Neills Strange Interlude, het Nationale Toneel. nationaletoneel.nl

NRC HandelsbladNet als tien jaar geleden glorieert Ariane Schluter als Nina. Ondanks haar ontembare, wervelende energie groeit er geleidelijk een innige melancholie in haar spel. ****

de VolkskrantFascinerend is ook Mark Rietman als Ned. In zowel zijn dialogen als zijn innerlijke monologen roept hij lange tijd dat hij niets voor Nina voelt. Terwijl springerige lichaamstaal in haar buurt boekdelen spreekt ****.

Theaterkrant.nlAriane Schluter [...] speelt Nina glansrijk en overtuigend. Ook Jappe Claes als Charlie is een plezier om naar te kijken, terwijl Mark Rietman nu eens niet larmoyant is, maar vooral mimisch zeer sterk en vooral grappig uit de hoek komt. Het maakt Strange interlude tot een waar acteerfeest. ****