In beeld

Razendsnelle capriolen in de lucht

Het Breitling Jet Team is een Franse formatie die de hele wereld over reist om hun kunsten op het gebied van de civiele aerobatiek te laten zien. Sinds 2008 vliegt het door de Zwitserse horlogefabrikant Breitling gesponsorde team in negen Aero L-39 Albatros-vliegtuigen. In formatie wordt tot op 2,5 meter afstand van elkaar gevlogen, op een hoogte van tussen de 30 en 100 meter bij snelheden variërend tussen de 100 en 700 kilometer per uur. Vanochtend verzorgde het Jet Team een spectaculaire vliegshow in het Subang Skypark bij de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Het is voor het eerst dat de formatie in Maleisië optrad. De show in Kuala Lumpur is onderdeel van de eerste Azië-tournee waaraan het Jet Team op dit moment bezig is. Het publiek in Kuala Lumpur keek de ogen uit.
Reuters / Bazuki Muhammad
AP / Vincent Thian
AFP / Mohd Rasfan
AP / Vincent Thian
Reuters / Bazuki Muhammad
AFP / Mohd Rasfan
AP / Lai Seng Sin
AFP / Mohd Rasfan
AP / Lai Seng Sin
AFP / Mohd Rasfan
AP / Lai Seng Sin
Reuters / Bazuki Muhammad