Kidsflits

None

Vader met vier kinderen – terug naar de natuur (Claus Bjerre, 2011)

Deense film. Een alleenstaande vader gaat met zijn vier kinderen op bezoek bij tante Annika in een Zweeds natuurreservaat. Als ze ontdekken dat het park wordt vervuild door een koelkast-dumpende bende, moet de familie zich verstoppen en zien te overleven in de wildernis.

Zaterdag, Ned. 3, 15.30-16.45 uur

Secondhand Lions (Tim McCanlies, 2003).

Amerikaanse film. Een coming-of-age verhaal over een Texaanse jongen die voor een zomer naar zijn jagende, vissende en schietende tweelingooms wordt gestuurd, over wie wordt gefluisterd dat zij een fortuin bezitten.

Zaterdag, België Eén, 14.05-15.55u

Taarten van Abel

Abel bakt taarten met kinderen en praat met ze over hun leven. Elijah woont met zijn moeder in Paramaribo. Hij mist zijn vader, die in Rotterdam woont. Als verrassing zoekt Elijah hem op, en bakt voor hem een originele Surinaamse bojocake.Zondag, Ned. 3, 18.55-19.25 uur