The Ruins

scene uit de film The Ruins (2008) FOTO: UPI (Left to right) Amy (Jena Malone), Stacy (Laura Ramsey), Jeff (Jonathan Tucker) and Eric (Shawn Ashmore) find something deadly amid the ruins at an archeological site in “The Ruins.” DreamWorks Picturesand Spyglass Entertainment Present A Red Hour Production “The Ruins” starring Jonathan Tucker, Jena Malone, Shawn Ashmore, Laura Ramsey and Joe Anderson. The film is directed by Carter Smith from ascreenplay by Scott B. Smith based upon the book by Scott Smith. The producers are Ben Stiller, Stuart Cornfeld and Chris Bender. The executive producers are Trish Hofmann, Jeremy Kramer,Gary Barber and Roger Birnbaum. This film is not yet rated.
scene uit de film The Ruins (2008) FOTO: UPI (Left to right) Amy (Jena Malone), Stacy (Laura Ramsey), Jeff (Jonathan Tucker) and Eric (Shawn Ashmore) find something deadly amid the ruins at an archeological site in “The Ruins.” DreamWorks Picturesand Spyglass Entertainment Present A Red Hour Production “The Ruins” starring Jonathan Tucker, Jena Malone, Shawn Ashmore, Laura Ramsey and Joe Anderson. The film is directed by Carter Smith from ascreenplay by Scott B. Smith based upon the book by Scott Smith. The producers are Ben Stiller, Stuart Cornfeld and Chris Bender. The executive producers are Trish Hofmann, Jeremy Kramer,Gary Barber and Roger Birnbaum. This film is not yet rated. Vince Valitutti

ilm

SBS 6, 00.20

Twee stelletjes, jonge Amerikaanse toeristen komen vast te zitten in een ruïne van een Maya-tempel in Mexico, waar gevaarlijke planten hen naar het leven staan. Eng wordt dat niet, wel erg gruwelijk en bloederig, want allemaal zo realistisch mogelijk in beeld gebracht. Regisseur Carter Smith schakelt in deze film over van gebroken rug naar beenamputatie naar zelfverminking. Wat hier vermakelijk aan zou moeten zijn, blijft een raadsel. Zoals een van de toeristen in doodsnood uitroept: „Dit is zó niet oké!”