Demolition Man

Airdate: Saturday, January 20 on NBC (8:30-11 p.m. ET) DEMOLITION MAN -- NBC Theatrical -- Pictured: (l-r) Wesley Snipes as Simon Phoenix, Sylvester Stallone as John Spartan --Warner Bros. photo
Airdate: Saturday, January 20 on NBC (8:30-11 p.m. ET) DEMOLITION MAN -- NBC Theatrical -- Pictured: (l-r) Wesley Snipes as Simon Phoenix, Sylvester Stallone as John Spartan --Warner Bros. photo

ilm

Veronica, 22.15

Vederlichte actiecomedy van Marco Brambilla uit 1993 laat Sylvester Stallone uitbundig zelfspot bedrijven. Na dertig jaar bij wijze van straf te zijn ingevroren, wordt hij ontdooid en komt hij als de Demolition Man in actie tegen oude vijand Wesley Snipes (met geblondeerde haardos), die als een vervaarlijke goeroe in het toekomstige, paradijselijke Los Angeles een verhuld totalitaire maatschappij creëert. Ook met Sandra Bullock en Nigel Hawthorne.