Hou je kop en schrijf!

Schrijven // In stilteShut up and Writecafé De Jaren, amsterdam19 maart, 20.00 uur. facebook.com /shutupandwriteamsterdam

De tijd van eenzaam schrijversschap is voorbij. Men neme een openbare ruimte, een groepje jonge schrijvers en een wekker. Een uur lang samen schrijven en elkaar inspireren, daar draait het om bij Shut Up & Write. Het concept komt uit New York waar vier keer per week zo'n schrijfsessie wordt gehouden, waaronder een keer in het Empire State Building. In Nederland vind het elke drie weken plaats op een andere locatie. Dinsdag dus in het Amsterdamse café De Jaren. Wie mee wil doen, hoeft geen prof te zijn. Dromen van een eigen roman volstaat. Wel geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt – vol is vol. De bijeenkomsten moeten wel intiem blijven.

    • Hagar Jobse