Het is koud in Brentwood, vlakbij Londen

Icicles are formed from water thrown up by passing cars from a puddle on a roadside hedge in Brentwood, south England, Wednesday March 13, 2013, looking like stalagmites at the side of a road. The UK is still in suffering from a deep freeze although meteorologists predict a recovery from the recent cold snap which brought travel chaos to parts of the coutry. (AP Photo/Nick Ansell, PA) UNITED KINGDOM OUT - NO SALES - NO ARCHIVES AP

Passerende auto’s hebben een struik langs de kant van de weg in het Britse plaatsje Brentwood, even ten oosten van Londen, tot een ijssculptuur omgetoverd. Door opspattend water is er een haag van ijspegels gevormd.

Het Verenigd Koninkrijk heeft te maken met aanhoudende vorst. Door the big freeze is op veel plaatsen het verkeer ontregeld. Volgens meteorologen is er beter weer op komst.