Surf & swing

gaan //

surffestivalMadnes5-7juli strand Nes, Amelandwww.madnes.nl

Met blote voeten dansen in het zand, af en toe een goede golf pakken en genieten van de zomerse vibe. Je kunt het je nu misschien niet voorstellen, maar de winter gaat voorbij. Voorzie daarom alvast in een knallend begin van de zomer: blokkeer het weekend van 5 tot en met 7 juli in je agenda en koop snel een ticket voor Madnes. Naast chillen in het zand, kun je je ook opgeven voor clinics zoals windsurfen, suppen, blokarten en breakdancen of doe je iets creatiefs in de grote tent. ’s Avonds zijn er optredens van 25 bands of draai je rondjes in het kleinste reuzenrad van Europa. Goed om te weten:het festival streeft duurzaamheid na en heeft nog enkele ‘groene plannen’ in het verschiet.

    • Marrit van den Akker