Heel veel sneeuw

A man shovels snow off his car in a street of Cambrai, northern France, March 12, 2013 as winter weather with snow and freezing temperatures returns to northern France. REUTERS/Pascal Rossignol (FRANCE - Tags: ENVIRONMENT) REUTERS

Sneeuwval zorgt voor verkeerschaos in Noord-Frankrijk

Een man probeert bij zijn auto te komen in Noord-Frankrijk. De sneeuw heeft voor chaos gezorgd in Frankrijk en andere Europese landen. Gisteren strandden honderden automobilisten. De problemen met de sneeuw op de snelwegen in het noorden van Frankrijk waren gisteravond nog steeds niet opgelost. Door het winterweer zaten mensen al meer dan een half etmaal vast in files. Ze strandden maandagnacht door de combinatie van hevige sneeuwval en harde wind. Sommigen verlieten hun auto om de nacht elders door te brengen.