Facebookpagina NRC Boeken hersteld

Een voorbeeld van een 'boekenfoto' die bijna dagelijks op de Facebookpagina van NRC Boeken verschijnt.

Was het u al opgevallen? De Facebookpagina van NRC Boeken was verwijderd. Gelukkig maar voor een kleine 2 weken. Inmiddels heeft Facebook onze pagina teruggezet.

Dat de pagina was verwijderd viel ons op toen we, als gebruikelijk ochtendritueel, ook op dinsdagochtend 26 februari onze Facebookpagina openden. We zagen niets. Enkel de melding dat de opgevraagde paginalink was verwijderd.

We hebben diezelfde dag nog een verzoek bij Facebook ingediend om de site, mét tijdlijn en alle paginalikes, te herstellen. Facebook heeft begin deze week, na een kleine twee weken, ons verzoek ingewilligd.

Vanaf vandaag kunt u ons dus weer volgen op onze Facebookpagina. U vindt daar belangrijk literair nieuws en, bijna dagelijks, een opmerkelijke ‘boekenfoto’ waar we bij het zoeken naar nationaal en internationaal boekennieuws per toeval op gestuit zijn. Een van die ‘boekenfoto’s’ vindt u boven aan deze pagina.

U kunt ons ook volgen op Twitter.

 

 

 

 

    • Roderick Nieuwenhuis