Toon je borsten, dat is fijn

kijken //

BORSTENVoor het goede doel!boobstagram.fr

„Showing your boobs on the web is good, showing them to your doctor is better.” Jawel! Een paar mannen hebben samen een verantwoorde reden verzonnen om decolletés te bekijken, een heleboel decolletés. Heerlijk. ‘Julien’, volgens zijn Facebookpagina geboren in het jaar 1910 en woonachtig in Parijs, wilde aandacht krijgen en geld verzamelen voor het onderzoek naar borstkanker. Zijn tactiek? Hij riep jonge vrouwen op om een foto van hun cleavage naar hem op te sturen. Een eindeloze reeks aangename plaatjes is het gevolg, onder het motto: „Show us your toolkits, ladies.” Julien zette de borsten ook nog ‘op muziek’ – de Vijfde Symfonie van Beethoven, wat anders? – wat een vermakelijk filmpje oplevert. Genieten van dit alles kan op de site, net als het uploaden van decolletés, ter ondersteuning van de goede zaak natuurlijk.