Mila Kunis’ beste interview van de dag

None

Viral

Wat is er gebeurd?

Met weinig interviewervaring en nul filmkennis werd Chris Stark, normaal sidekick bij de Radio One-show van dj Scott Mills, onlangs naar een press junket van de nieuwe film Oz the Great and the Powerful gestuurd om actrice Mila Kunis te interviewen. De 25-jarige Brit was bloednerveus – hij begon het interview met ‘seriously, I’m petrified’ – en na een halfslachtige poging om Kunis naar de film en haar rol te vragen, laat hij het gesprek volledig uit de hand lopen. De twee bespreken alles – voetbal, zijn lokale pub, zijn vrienden met bijnamen Chango the Beast, The Convict en Sir Dosser en een wodka/redbull/jaeger-drankje met de naam Lad Bombs. Alles, behalve haar film.

Hoe reageerde Kunis?

Haar agent die aan de zijkant stond, leek er minder gelukkig mee, maar de actrice noemde het ‘het beste interview van de dag’. En het internet is dit helemaal met haar eens. Starks interview, dat begin deze week online verscheen, is al meer dan 5 miljoen keer bekeken en Kunis wordt alom geprezen om haar snelle grapjes en coole reactie. Ook de ongemakkelijk Brit is uitgeroepen tot een absolute held. Vooral omdat hij haar uiteindelijk twee keer mee uit weet te vragen – naar een voetbalwedstrijd en naar de trouwerij van een van zijn vrienden.

Was dit ook de opzet?

Stark zelf zegt van niet. Omdat hij niks van films weet, besloot zijn collega dj Scott Mills dat het grappig zou zijn om juist hem naar een interview met een grote Hollywoodster te sturen. Stark vertelde website The Daily Beast dat hij pas een half uur van te voren wist dat hij Kunis zou spreken. Op de vraag of hij er erg in had dat het gesprek nogal ongewoon was, zei hij: „The moment I realized I was doing something a bit weird was when I mentioned chicken bolshi pies, which at that point I thought I’ve gone violently off message here.” De wereldwijde reactie op zijn bizarre interview vindt hij ‘brilliant’.

    • Anke Meijer